Τρίτη 12 Ιουνίου 2007

Μια φορά κι έναν κερό

.
.

Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε σε ένα διαμέρισμα ένα κορίτσι, που όταν γυρνούσε από το σχολείο έγραφε ένα παραμύθι για την Λουλουδένια. Την φανταζόταν να ζει σε ένα δάσος, να έχει ζωάκια, να κάνει βόλτες με το άλογό της. Της έδινε όσα εκείνη ονειρευόταν.
.
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε σε μια παράγκα ένα κορίτσι, που δεν μπορούσε να γράψει ένα παραμύθι γιατί δεν προλάβαινε να πάει σχολείο, δεν είχε χαρτί ή μολύβι, δεν είχε και χρόνο μετά τη δουλειά να κάθεται να φτιάχνει παραμύθια. Αλλά αν της έδινες λίγο σχολείο, χρόνο, χαρτί και μολύβι μπορεί και να έγραφε ένα παραμύθι για ένα κορίτσι που ζει σε ένα διαμέρισμα και μετά το σχολείο μπορεί να γράφει παραμύθια για μια Λουλουδένια.
.
Μια φορά κι έναν καιρό οι γονείς των κοριτσιών και των αγοριών που ζούσαν σε διαμερίσματα αποφάσισαν να γιορτάζουν κάθε χρόνο στις 12 Ιουνίου την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παδικής Εργασίας για να διαμαρτύρονται που υπάρχουν κορίτσια και αγόρια που ζουν σε παράγκες και ετοιμάζουν το φαγητό και τα ρούχα που χρειάζονται τα κορίτσια και τα αγόρια των διαμερισμάτων. Δυστυχώς η Ημέρα γιορταζόταν μόνο στα λόγια και δεν ήταν καν ημιαργία ώστε να μπορούν κι αυτοί να πηγαίνουν λίγο πιο άνετα στα Zara να ψωνίζουν για τα κορίτσια και τα αγόρια των διαμερισμάτων.
Ένιωθαν, όμως, κάπως πιο τυχεροί. Τυχεροί σαν να ζούσαν σε ένα δάσος όπου όλοι οι κορμοί δέντρων μπορούν να υπερπηδηθούν και όλοι οι λύκοι καταλήγουν στον πάτο μιας λίμνης με πέτρες στην κοιλιά τους. Τυχεροί που στα παραμύθια τα δάση δεν καίγονται.
.

buzz it!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ο Bob είχε δίκιο...
χαλάρωσε ρε νησοδέσποινα.

ένας καλός τρόπος να χαλαρώσεις είναι πλακώνοντας στις φάπες το κωλόπαιδο που δεν έμοιασε στη μαμά του να είναι ΜπαμπινιΟτης (αλήθεια αυτός πόσες ισόβιες πρέπει να φάει για το βιασμό της γλώσσας; ή έστω του Καποδιστριακού όταν το διοικούσε...)

θα σου έλεγα κι άλλα αλλά φοβάμαι ότι θα αρχίσεις να μου γράφεις 39, 40, 41, 43, 44.

άσε! το 42 δεν παίζει σε αυτό το μέτρημα!

μια αντανάκλαση είπε...

Ααααα, συγνώμη, εγώ χωρίς το 42 δεν χαλαρώνω με τίποτα.
Ή βρείτε μου το 42 ή θα με φάτε στην μάπα όπως είμαι.-

Ανώνυμος είπε...

θα στο βρω. την
Παγκόσμια Ημέρα του Αγίου Φανουρίου

itelli είπε...

Απο 'δω το'φερες, απο κει το'φερες, πάλι στο φαϊ πήγε το θέμα μαέστρο.

μια αντανάκλαση είπε...

Ο πεινασμένος φανουρόπιτες ονειρεύεται.

Ανώνυμος είπε...

κάπου στο δρόμο, έχασα την αγάπη μου...
λέτε να φτιάξω φανουρόπιτα;

μια αντανάκλαση είπε...

φτιάξε, φτιάξε
δεν θα την βρεις

Ανώνυμος είπε...

γιατί έχω την υποψία πως αν σου έκανα εγώ τα ίδια, θα τα έπαιρνες στο κρανίο;

itelli είπε...

Ωχ, ωχ, ωχ... Χοντραίνει το παιχνίδι, κ νιώθω άβολα να κάνω κ άλλο χαβαλέ σε κοινωνικά ευαισθητοποιημένο ποστ...

Ο ένας λέει την άλλη "παρτάκια" (εκεί νότια μπορεί να εννοείτε "ταπηροκρανιάκια" - είναι το αυτό). Η άλλη λέει τον έναν "ανέραστο"....

#Πείτε της αγάπης μουουουουου
#Να'ρθει να με βρει...

μια αντανάκλαση είπε...

τς τς τς...
και μετά λέτε ότι είμαστε περίεργες οι γυναίκες

όχι, xkont, δεν θα τα έπαιρνα στο κρανίο αν μου έλεγες "φτιάξε φτιάξε, δεν θα την βρεις". Θα τα έπαιρνα στο κρανίο μόνο αν βοηθούσες να μην την βρω.
:(

:)

itelli, με είπε "παρτάκια"; πότε με είπε "παρτάκια"; Να τα πάρω στο κρανίο επειγόντως ή να πάω να ανεβάσω κανένα post χωρίς κοινωνικές ευαισθησίες για να τσακωθούμε με στυλ;




πάω να ανεβάσω κανένα post

Ανώνυμος είπε...

παρτάκια!