Τετάρτη 18 Απριλίου 2007

We will prevail

Με το χέρι στην καρδιά σου λέω, τιμημένε ψηφοφόρε, ότι είμαι εδώ για να δώσω άλλη μια μάχη στο όνομα της δημοκρατίας μας. Ότι κανείς δεν θα σου στερήσει το δικαίωμα να έχεις το δικό σου οπλοστάσιο δίπλα στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού σου, να το βγάζεις, να οπλίζεις και να πυροβολείς τον εχθρό κάθε φορά που νιώθεις ότι απειλείσαι.
Να ξέρεις πως θα περάσουν πάνω από πτώματα για να πάρουν έστω και ένα από τα 190 εκατομμύρια όπλα που έχετε εσύ και οι υπόλοιποι συμπατριώτες μας στα σπίτια σας. Και να είσαι σίγουρος ότι αν τολμήσουν να το επιχειρήσουν, τα πτώματα θα είναι περισσότερα από τους 11.000 Αμερικανούς που πεθαίνουν κάθε χρόνο από αυτό το σεμνό οπλοστάσιο που τιμά την δημοκρατία μας. Θα είναι περισσότερα κι από τους 17.000 που έχουν αυτοκτονήσει με αυτό. Μπροστά τους, τέτοια νούμερα θα μοιάζουν με μικρές παράπλευρες απώλειες.
Κράτα, λοιπόν, το όπλο σου σφιχτά και υπερασπίσου το με την ίδια σου την ζωή για να νιώθεις πάντα ισχυρός. Για να ξέρει ο εχθρός ότι πρέπει να γονατίζει μπροστά στην ισχύ σου, να στριμώχνεται στην γωνία και να αφήνει άπλετο χώρο στην δική σου κυριαρχία.
Μην τρομάζεις μπροστά σε κανέναν. Όσοι κι αν μαζευτούν, όση φωτιά κι αν στρέψουν εναντίον σου, εσύ να θυμάσαι πως είσαι ένας από τους εκλεκτούς. Και πως πάντα οι εκλεκτοί επιβάλουν την δικαιοσύνη σε αυτό τον κόσμο.
Once again, we will prevail.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: