Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Τύφλα νά 'χει η Αλέξις Κόλμπι




Αυτό είναι το τρέιλερ του "House of Sadam" που αύριο θα αρχίσει να προβάλεται από το BBC.

buzz it!

6 σχόλια:

itelli είπε...

Τα γνωστά "docu-dramas" της Βρετανικής τηλεόρασης. Το 1ο επεισόδιο, το οποίο έκατσα να δω μόνο κ μόνο για να γράψω με σιγουριά (κ αυτοπεποίθηση) αυτό το σχόλιο, επιβεβαίωσε τον κανόνα ότι είναι περισσότερο ντράμα, παρά ντόκου (σου?). Με βαριά αράβικη προφορά αυτή τη φορά.

μια αντανάκλαση είπε...

Χαίρομαι που αυτό το μπλογκ έχει ανταποκριτές εκτός συνόρων και ακόμη περισσότερο για την σοβαρότητα και την εγκυρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τον σχολιασμό.

Εύγε παιδί μου, itelli!

Ενημέρωσέ μας αν στα επόμενα επεισόδια γίνει κάτι συγκλονιστικό πχ αρχίσουν ενδοοικογενειακές ίντριγκες, απαγχονιστεί ο πρωταγωνιστής κλπ.

μια αντανάκλαση είπε...

Και για να επικυρωθεί το πόσο μπροστά είναι αυτό το μπλογκ και οι ανταποκριτές του, σας παραπέμπω στην σημερινή κριτική του Guardian για το πρώτο επεισόδιο του House of Sadam, τίτλο: "Σαν τους Σοπράνος, χωρίς τα αστεία"

http://www.guardian.co.uk/culture/2008/jul/31/television.television

(εκείνες τις συμβουλές για το πώς να περνάω λινκς εδώ μέσα, μήπως μπορεί να τις επαναλάβει κανένας καλός άνθρωπος;)

xkont είπε...

ο Count Doku ήταν πρώην jedi που πέρασε υπό την κυριαρχία των Sith και της Σκοτεινής Πλευράς.

στο epeisode 1 τον έπαιζε ο Κρίστοφερ Λή.

aa-duck είπε...

Χμμμ...

Πρώτα το χρήσιμο.
Νομίζω για να κάνεις λινκ λινκ (χμμμ) λογικά (χμμμ) όταν γράφεις το ποστ από πάνω υπάρχουν πέντε έξι (γιατί να μην είναι κι εφτά;) εικονιδιάκια. Ένα από αυτά, αν σύρεις το ποντικάκι σου επάνω, λέει σύνδεσμος!

Εσύ μαρκάρεις τη φράση που θέλεις να λινκάρεις, και πατάς το κομβίον σύνδεσμος. Αίφνησ! πετιέται μπροστά σου ένα κουτάκι! Εκεί προσθέτεις τη διεύθυνση που θέλεις να μασ υποδείξεισ :| και πατάς ΟΚ.


Και τώρα ο σχωλιαζμωσ.
Εγώ θα το βλεπα.
:| Αλλά από την άλλη εγώ αγόρασα και τον Ελεύθερο Τύπο για να πάρω το Sex and the City, δα μπουκ...
Μετράω για αξιόπιστο δείγμα;
:|

μια αντανάκλαση είπε...

Χμμμ...

πώς θά 'θελα να είχα πέντε και έξι και εφτά εικονιδιάααααα...

Ζηλεύω τους προνοητικούς ανθρώπους, πάπιες, λύκους και λοιπούς γνωστούς που φρόντισαν να ανοίξουν το μπλογκάκι τους στο γουόρδπρες που έχει όλα αυτά τα κομφόρ.
Μα, εδώ, στο φτωχό πλην τίμιο βλογσπότ, τρίβουμε ακόμα ξυλαράκια για να ανάψουμε φωτιά.

Ούτε οι συμβουλές του ιτέλλι θρου ι-μειλ ούτε η αναδρομή σε παλιές συστάσεις έπιασαν. Τι να κάνω; Νιώθω σαν πιτσιρίκι στο νηπιαγωγείο του διαδικτύου που χαζεύει τα παιδάκια του δημοτικού και περιμένει να μεγαλώσει.
:-(

Επί του σχωλιαζμού -πάλι χμμμ- ντοντ γουόρι μάι νρίαρ, κι εγώ παίρνω Ελεύθερο Τύπο όποτε έχει το Jupiter. Αν συνεχίσει έτσι ο Πανόπουλος θα τον βγάλει και σε σίριαλ η Γιάννα και θα το βλέπουμε όλες, αξιόπιστες και αναξιόπιστες μαζί.