Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Μα, πάει το εκρού πάνω στο λευκό;


Δεν φημίζομαι για την κοινωνικότητά μου στο διαδίκτυο (ή αλλού).
Ένιωσα, όμως, την ανάγκη να διαφημίσω αυτόν τον διαγωνισμό.
Μόνο και μόνο για το σεμεδάκι.

buzz it!

6 σχόλια:

itelli είπε...

Κ αν μετά από κάποια χρόνια αυτό το κιτς που θα κερδίσει, επανέλθει στη μόδα κ γίνει σουπερ-υπερ-γαμάουα τέχνη από τους κριτικούς κ το πλήθος, τότε, πρέπει να επιστραφεί το βραβείο;

Γιατί αν είναι έτσι, τότε δεν στέλνω.

σορολόπ είπε...

Εγώ θα στείλω μια φωτογραφία μου από τη δεκαετία του '80 .. και αν δεν κερδίσω τουλάχιστον ένα βραβείο.. θα κάψω τις βάτες μου!

Καλό ΣΚ αγαπητή.. :)

μια αντανάκλαση είπε...

Μα, itelli, και η εφήμερη δικαίωσις δεν παύει να είναι μια δικαίωσις. Μην την απαρνιέσαι έτσι αστόχαστα. Στείλε κάτι. Στην Γηραιά Αλβιώνα είσαι, όλο και κάτι θα υπάρχει...

Όντως, sorolop, εμείς που προλάβαμε και φορέσαμε βάτες, μπορούμε να στείλουμε φωτογραφίες από τα βάθη της ντουλάπας μας. Πάντως, εγώ έχω και μπόλικα σεμεδάκια, πλεγμένα από θείες και γιαγιάδες για την προίκα μου. Είμαι σε δίλημμα.

xkont είπε...

πάρε εσύ το iMac και βάλτου και εικονοστάσι επάνω (ξέρεις, για τα εικονίδια)

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο άη-ΜακΚιτς, τι καρώ φοράει, είπαμε; (Μ'ένα σμπάρο, σχόλιο σε δύο ποστ :Ρ)

μια αντανάκλαση είπε...

Δεν θέλω τσιγγουνιές με το καλημέρα, λύκε (ή μήπως πρέπει να πω καλησπέρα, σε έναν ξενύχτη που αφήνει σχόλια στις 4.21 το πρωί?).

Επί του ερωτήματός σου, πάντως, σε παραπέμπω στον επίτιμο macintoshολόγο μας, τον xkont. Ξέρει τα πάντα και συμφέρει γιατί συνδυάζει όλα τα θέματα με δωρεάν υπαρξιακές αναλύσεις.

Και καλωσήρθες :)